Cégtörténet

A Szakácstündér Kft tulajdonosai évtizedek óta dolgoznak a közétkeztetési piacon, ahol az egyik legerősebb magyar tulajdonú közétkeztetési cég sikereiben vállaltak részt. Társaságunk megalapításának célja, hogy az évtizedes szakmai berögződéseket levetkőzve választ adjon a változó fogyasztói igényekre, és a legfrissebb táplálkozástani kutatások eredményeit beemelje az általunk nyújtott élelmezési szolgáltatás minőségi követelményei közé.

A közelmúltbeli alapítás ellenére cégünk mára 120 intézményt lát el és naponta több mint 22000 fő részére biztosít étkezést óvodákban, általános iskolákban, idősotthonokban és szociális intézményekben. A cégcsoport képes a hét minden napján napi ötszöri étkezést biztosítani.

A társaság, a vezető piaci szereplőkkel megegyezően, a működési területét átfogóan szabályozva nemzetközileg elismert minőség biztosítási rendszereket vezetett be. Az étlapokat, menüsorokat minden esetben dietetikus szakemberek felügyelete mellett állítják össze – messzemenőkig figyelembe véve a megrendelők és a fogyasztók igényeit, elvárásait. 

A cégcsoport a rendelkezésre álló feltételek mellett minden szolgáltatási területen képes és kész biztosítani a legkülönfélébb diétás menüket is (tojás-, liszt-, tej érzékeny és hozzáadott cukormentes, pépes, epekímélő), amelyeket dietetikus bevonásával, a speciális előírásoknak megfelelő körülmények között készítenek szakemberei.