Küldetésünk

Cégünk alapítói hisznek benne, hogy a közétkeztetésben nyújtott magas minőségű szolgáltatások érezhető és pozitív kihatással vannak a fogyasztók életminőségére. Ezt a hitet tükrözi a társaság küldetése:

„Azon kell dolgoznunk, hogy az általunk kiszolgált fogyasztók egészségesebbekké és életerősebbekké váljanak szolgáltatásaink által.”

Az egészséges és jól táplált fiatalok jobban teljesítenek a tanulásban, a sportban és egyenletesebb teljesítményt adnak le a mindennapokban. A kiegyensúlyozott, orvosok által kontrollált diétás étkezést folytató szépkorúak aktívabb közösségi életet élnek társaikkal.

A cégcsoport számára a társadalmi felelősségvállalás az üzleti alaptevékenység része – a társaság hitvallása szerint, minden cég visszaadni tartozik annak a társadalomnak, amely azt sikeres vállalkozássá tette.

Társaságunk célja, hogy a teljes szolgáltatási területére kiterjedően bevezetésre kerüljön a Mintamenza program, mert úgy gondoljuk, hogy a tudatos táplálkozás a garanciája a sikeres életnek. Ennek a célnak az eléréséért intenzíven kampányolunk a magunk eszközeivel, legyen szó a döntéshozók, vagy a fogyasztók meggyőzéséről.